Termeni si conditii

Termeni si conditii
Accesul si utilizarea site-ului www.produse-resigilate.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos:

1. ACCES:
Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii referitoare la produse. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice persoana care va accesa site-ul.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:
Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de site-ul “www.produse-resigilate.ro”. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus sau modificat fara permisiune. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea produse-resigilate. In cazul in care utilizatorii trimit diverse materiale pentru a fi postate pe site (fotografii, imagini video, texte, etc), materiale solicitate sau nu in sectiunile site-ului, “www.produse-resigilate.ro” isi rezerva dreptul de a decide daca, cind, in ce conditii si unde respectivele materiale vor fi facute publice. Astfel de materiale devin proprietatea produse-resigilate in momentul transmiterii lor de catre utilizatori, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@produse-resigilate.ro


3. UTILIZAREA:
produse-resigilate.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de /sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. produse-resigilate.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita produse-resigilate.ro sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania

Sunt interzise:
Copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. produse-resigilate.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari. Pe site pot fi prezente materiale publicitare si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul siteului si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

4. LIMITAREA RASPUNDERII:
Acceptand sa utilizati acest site, actionati in mod expres si implicit ca intelegand ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. produse-resigilate.ro isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.


Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. produse-resigilate.ro nu ofera nicio garantie ca: - informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra - serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, - rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, - calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele - orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. produse-resigilate.ro nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca produse-resigilate.ro a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:


- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;


- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site;


- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;


- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

produse-resigilate.ro nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

5. CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR PERSONALE
SECURITATEA
Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice siteul www.produse-resigilate.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-ului. Categoriile de date prelucrate de produse-resigilate.ro sunt numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), formare profesionala/diplome/studii, e-mail, imagine si voce. Castigatorilor concursurilor organizate de produse-resigilate.ro li se va solicita o copie a CI/BI in vederea verificarii corectitudinii datelor furnizate la inscriere, astfel incat premiile sa fie acordate castigatorilor de drept; totodata datele continute in CI/BI sunt necesare in scopul retinerii si virarii la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor castigate. Datele prelucrate vor fi stocate in baze de date computerizate. Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de site, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul, furnizori de servicii si bunuri si mass-media. 


Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, produse-resigilate.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la office@produse-resigilate.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. produse-resigilate.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor ( doar daca utilizatorul alege acest lucru_ si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, produse-resigilate.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre.

Va avertizam ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. 


In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.produse-resigilate.ro nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului. Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, produse-resigilate.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea produse-resigilate.ro , libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre www.produse-resigilate.ro, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) si parola (password).

Totodata, administratorul site-ului le va putea utiliza in interes propriu pentru realizarea de statistici utile dezvoltarii activitatii site-ului.
Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul produse-resigilate.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

Inregistrarea pe site:

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.produse-resigilate.ro, aveti obligatia sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului 

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, produse-resigilate.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-lui.

Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje. Site-ul foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Sunteti de acord sa primiti newslettere/alerte de la administratorul siteului. ( acestea pot sa aiba si caracter publicitar). 


produse-resigilate.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Pentru orice sugestii sau comentarii privind produse-resigilate.ro sau privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la office@produse-resigilate.ro

Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, produse-resigilate.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor.

Feedback
produse-resigilate.ro ofera posibilitatea utilizatorilor de a discuta cu echipa noastra. In plus acestia au posibilitatea de a discuta pe forum, prin mesaje private sau prin intermediul comentariilor prezente la fiecare produs.
produse-resigilate.ro nu isi asuma nicio responsabilitate si nu are niciun control pentru mesajele trimise intre utilizatorii siteului.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate vom publica respectivele modificari in aceasta pagina fara o anuntare in prealabil.
Va multumim ca utilizati siteul www.produse-resigilate.ro si va uram mult succes in cariera!

La un loc folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)